Poduzeće PNP d.o.o. osnovano je 1994. godine i nalazi se u 100%- tnom privatnom vlasništvu. Osnovne djelatnost poduzeća su proizvodnja radijatorskog i ovjesnog pribora te trgovina na veliko i malo. Trenutačno je u poduzeću zaposleno 14 djelatnika.

Proizvodni dio poduzeća opremljen je strojevima za tlačno llijevanje aluminija, strojnu obradu i elektrostatsku plastifikaciju pomoću kojih lijevamo i obrađujemo pozicije radijatorskog pribora. U kooperativnom dijelu proizvodnje proizvodimo širok asortiman ovjesnog pribora za radijatore i cijevi.

Sa svojim proizvodima prisutni smo na hrvatskom tržištu, kao i tržištu susjednih zemalja.  U Garešnici, uz proizvodnju, imamo organiziranu i veleprodaju te maloprodaju, dok u Daruvaru i Kutini imamo samo maloprodaju.

Uvoznici smo i distributeri pumpi za vodu talijanskog proizvođača Pedrollo S.p.A. iz Verone te kupaonskog namještaja proizvođača Economic d.o.o. iz Viteza, BIH. Na području Hrvatske imamo organiziranu vlastitu dostavu, a ovisno o vrsti i količini robe te hitnosti isporuke u mogućnosti smo Vam ponuditi i uslugu isporuke brzom poštom (Lagermax, Intereuropa, HP Express).

Mi u PNP-u nastojimo kontinuirano uvoditi i primjenjivati nove proizvodne i komunikacijske tehnologije kako bismo Vama, našim dosadašnjim kao i potencijalno novim kupcima i poslovnim partnerima, olakšali poslovnu suradnju.
Svojim zalaganjem i donacijama raznim udrugama sa područja našega grada nastojimo promicati svijest o društveno odgovornom poslovanju, o čemu svjedoče i mnoga priznanja i zahvale.